dorpsportaalGASSELTERNIJVEEN

Carla Yntema

Ik stel mij graag even aan u voor. Mijn naam is Carla Yntema, geboren in een klein plaatsje in Gelderland en al 31 jaar wonende in Emmercompascuum. Ik heb 16 jaar ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, waarvan 9 jaar in verschillende vormen van dagbesteding. Ik heb veel ervaring in het aanbieden van verschillende activiteiten, zowel groepsgericht als individueel, op creatief gebied. Vanaf 10 januari 2017 ben ik werkzaam als activiteitenbegeleidster bij de Sociale Huiskamer in De SPIL.

Naast het begeleiden van activiteiten in De Huiskamer heb ik ook een aantal uren om buurtwerk te verrichten in Gasseltenijveen.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Mijn ervaring met het dorp Gasseltenijveen en de Spil is heel positief. Ik heb al veel enthousiaste en actieve mensen ontmoet die zich met volle overgave inzetten voor de leefbaarheid van het dorp. Ik sluit mij daar graag bij aan.

Claudia Bolland

Hallo allemaal,

Binnenkort zullen jullie een nieuw gezicht zien op de J. Emmensschool en daarom wil ik mij graag aan u voorstellen. Mijn naam is Claudia Bolland en ik ben 34 jaar. Ik woon samen met mijn vriend en 2 zoons in Gieten. In mijn vrije tijd mag ik graag lezen, wandelen en vooral genieten van mijn gezin.

Op dit moment ben ik werkzaam op de Prins Willem Alexanderschool in Eext. Na 10 dienstjaren keek ik er naar uit om op een andere school mijn carrière voort te willen zetten. Het komend schooljaar mag ik dan ook op maandag, donderdag en vrijdag groep 5-6 gaan lesgeven op de J. Emmensschool.

Ik kijk uit naar een fijne samenwerking met de kinderen, ouders en leerkrachten!

Tot gauw!

Claudia Bolland

Carin de Jonge

Mijn naam is Carin de Jonge en ik ben werkzaam als consulent mantelzorg bij Impuls. Als consulent mantelzorg zorg ik voor informatie, advies, registratie en ondersteuning van alle mantelzorgers in de gemeente Aa en Hunze. Dus zowel voor volwassen mantelzorgers vanaf 18 jaar als ook voor jonge mantelzorgers tot 18 jaar.

Iedereen met vragen over mantelzorg kan bij mij terecht en ik wil graag in contact komen met mantelzorgers jong en oud om ze te ondersteunen als daar behoefte aan is.

Ook ben ik op zoek naar vrijwilligers in Gasselternijveen en omstreken die een mantelzorger willen ondersteunen door af en toe hun zorg taken even over te nemen. Ook daarvoor kunt u zich bij mij aanmelden.

Bereikbaarheid consulent mantelzorg:

Iedere 1e en 3e dinsdag van de maand heb ik inloopspreekuur in de SPIL van 9.30 tot 10.30. Daar kunt u terecht voor uw vragen rond mantelzorg , voor ondersteuning of voor registratie als mantelzorger bij impuls voor het mantelzorg compliment. Maar u mag ook langskomen voor advies of gewoon voor een praatje.

Naast het inloop spreekuur ben ik ook bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06 11517036

Ik hoop snel kennis met u te maken en hoop de juiste ondersteuning te kunnen bieden aan de mantelzorgers in Gasselternijveen die daar behoefte aan hebben.

Ralf Haverkamp

Ik ben Ralf Haverkamp en sinds 15 jaar leerkracht in het basisonderwijs. Ik ben begonnen in 2000 op een basisschool in Hoogezand (CBS De Mare). Na een half jaar ben ik benaderd om te komen werken in Eelde Paterswolde op de Menso Altingschool. Dit is mijn eerste echte school geweest aangezien ik daar 2,5 jaar heb gewerkt. Vervolgens heb ik 6 jaar op CBS De Tol gewerkt en 6 jaar op CDS Jonglaren, beide in Zuidlaren. Vorig jaar kreeg ik de kans om weer op een andere school te komen werken en vandaar dat ik nu in Gasselternijveen ben neergestreken.
Ik ben woonachtig in Veendam en – als het weer het toelaat – ga ik op de fiets naar school. Fietsen is ook tevens mijn grootste hobby, naast lezen en volleybal.
Sinds 2014 ben ik de trotse papa van Lotte. Op de foto is tevens mijn vrouw Inge te zien. Mijn eerste indrukken van Gasselternijveen zijn bijzonder positief. Niet alleen voor De Spil geldt een hoge mate van gastvrijheid, maar voor het hele dorp! Kortom, ik ben zeer onder de indruk van dit prachtige dorp (met een rijke historie!).

Buurtzorg

Buurtzorg

Website: gasselternijveen.buurtzorg.net.

 
Vanuit de SPIL te Gasselternijveen levert Buurtzorg met kleine teams persoonlijke verzorging, verpleging en individuele begeleiding thuis als u ernstig ziek bent, na een ziekenhuisopname of als u zelfstandig wilt blijven wonen. Buurtzorg helpt u bijvoorbeeld met de persoonlijke verzorging en het klaarzetten en geven van medicijnen. Ook verrichten zij handelingen op verzoek van uw behandelend (huis)arts of specialist zoals insuline spuiten, het verzorgen van wonden, het geven van injecties of het bestrijden van pijn. Buurtzorg levert ook palliatieve zorg in de laatste fase van het leven.
Buurtzorg gaat uit van uw eigen mogelijkheden. Iedere cliënt krijgt een persoonlijk begeleider die samen met u kijkt wat er aan zorg nodig is en waarbij ze ook rekening houden met veranderingen in de toekomst. Daarbij ondersteunen zij ook uw familie en mantelzorgers. U krijgt de begeleiding en zorg die nodig is waarbij Buurtzorg uw zelfstandigheid bevordert door samen te kijken wat u zelf weer zou kunnen (leren). Uw persoonlijk begeleider, heeft samen met u, of namens u, zo nodig regelmatig contact met andere zorgverleners.


Nieuw: inloopspreekuur Buurtzorg in de SPIL, voor al uw vragen rondom zorg!

Elke dinsdag van 13.30-14.30 uur houdt Buurtzorg een inloopspreekuur in de SPIL, waar één van onze medewerkers graag uw vragen beantwoordt en kennis met u maakt.

 

Voor informatie kunt u contact opnemen met: 

Buurtzorg Gasselternijveen
Telefoon: 06-20583966 
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Zadelmaker Irene Polane

Sinds begin dit jaar woon ik,  Irene Polane, in Gasselternijveen aan de Vaart 13, in voormalig Hotel Nieveen.  Ik ben zadelmaker en zadel- en paard ergonoom van beroep.  Sinds 2010 run ik met veel plezier, samen met mijn collega Jessica Boer, Zadelmakerij Polane.  Wij zijn erg blij dat we deze mooie plek in Gasselternijveen tot onze beschikking hebben voor onze werkzaamheden.
Bij Zadelmakerij Polane werken wij volgens de filosofie van Saddlefit4Life, wat in het kort inhoud dat wij streven naar het pijnvrij laten bewegen, én in elke discipline van  de paardensport optimaal laten presteren van paarden én hun ruiters/ amazones, door te zorgen voor een optimaal zadel.  U kunt ook bij ons terecht voor de meest uiteenlopende leer reparaties. Bovendien wassen en repareren wij paardendekens en hebben wij een webshop met onder andere voeders voor paarden en een aanvullend assortiment bij de zadels die wij verkopen.  Wij hebben een showroom bij onze werkplaats waar u altijd welkom bent, (wanneer we aanwezig zijn) Mocht u niet voor een dichte deur willen komen te staan, dan kunt u het beste even bellen van tevoren. Voor meer informatie verwijs ik u graag door naar onze website www.zadelmakerijpolane.nl

Zorgconsulente Reintje Boonstra

Mijn naam is Reintje Boonstra, 50 jaar en getrouwd met Harry Stomp. Sinds een jaar wonen wij in Gasselternijveen en dat bevalt heel goed! We hebben een hond, een kat en sinds kort 3 kippen. Ik ben erg geïnteresseerd in het spirituele en sta met veel plezier in onze kristallen- en mineralenwinkel Ulgen Crystals & Healings. Verder houd ik van fotograferen en het maken van fotoboeken.

Ik heb vele jaren als medisch analist gewerkt waarvan ook 3 jaar als ontwikkelingswerker in Malawi, Afrika. Nadat ik in 2011 weer terugkwam in Nederland heeft het even geduurd voor ik mijn draai weer had gevonden maar nu voel ik me helemaal thuis in het mooie Drenthe.

De zelfstandigheid en verantwoordelijkheid die ik in Malawi had heeft mij doen besluiten om het analistenvak vaarwel te zeggen en mijn eigen bedrijf 'Zorgconsulente Noord-Oost Drenthe' op te starten. Nieuwsgierig geworden wat de zorgconsulente voor u kan betekenen? Ik ben te bereiken via 06 10054216 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gymlerares Charissa Blaauwijkel

Mijn naam is Charissa Blaauwijkel, 24 jaar en woonachtig in Stadskanaal. Ik ben sinds 1 januari 2015 begonnen als gymlerares bij G.v. Olympia in Gasselternijveen. Ik geef daar les op donderdagmiddag van 16.45 - 19.30 uur aan 3 groepen van verschillende leeftijden. Per maandag 26 oktober starten wij met een nieuwe groep Ouder en Peutergym van 09.15 - 10.00 uur.

In mijn dagelijkse leven geef ik gymlessen aan allerlei groepen, verzorg trainingen van een selectie turngroep en turn ik zelf nog. Sinds kort ben ik eigenaar van mijn eigen massagesalon aan huis (Massage Charissa).

Copyright © 2012-2019 Dorpsportaal Gasselternijveen | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer.
Webdesign en Realisatie: AJN Multimedia Solutions.