dorpsportaalGASSELTERNIJVEEN

Rommelmarkt


Op zaterdag 25 mei 2018 organiseert voetbalvereniging  Gasselternijveen op sportpark De Hunze een grote rommelmarkt ! De traditionele rommelmarkt op het plein bij MFC De Spil werd tot voor kort door de beide plaatselijke basisscholen georganiseerd. Toen de beide scholen vorig jaar stopten met de organisatie nam de stichting Oostermoer Gasselternijveen het over. Dat was slechts voor een jaar en bedoeld om de kas te spekken voor het Oostermoerfeest dat in 2018 in Gasselternijveen gehouden werd. Nu neemt de voetbalvereniging het stokje over.

De rommelmarkt wordt van 13.30 tot 16.00 uur gehouden rondom de kantine op het voetbalveld. Op de markt worden allerhande bruikbare zaken als speelgoed, boeken, huishoudelijke artikelen en gereedschap e.d. aangeboden. Voor een hapje en drankje kan men in de kantine terecht.

Spullen ophalen aan huis

Op zaterdag 25 mei vanaf 8:30 uur komen we langs om spullen op te halen zoals speelgoed, boeken, huishoudelijke artikelen, gereedschap enzovoort. Wij zoeken bruikbare zaken. Zet alstublieft geen auto- of trekkerbanden, chemisch afval, witgoed of kapotte spullen bij de straat. We nemen ook geen meubilair (zoals kasten, bankstellen en bedden) en kleding mee. Twijfelt u? Neem dan even contact met ons op.

Let op!

Wilt u de spullen zo kort mogelijk van tevoren bij de straat zetten? Voor grotere en/of kostbare spullen zoals fietsen, televisietoestellen, e.d. kunt u bellen met: Marjan Wiegers-Hulshof 0599-512373/06-46103228 (graag voor donderdag 18:00 uur)

Alvast bedankt.

 

 

 

Copyright © 2012-2019 Dorpsportaal Gasselternijveen | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer.
Webdesign en Realisatie: AJN Multimedia Solutions.