dorpsportaalGASSELTERNIJVEEN

Samenvoeging een feit !

Tijdens een goed bezochte bijeenkomst in MFC De Spil is woensdagavond 1 mei jl.  de samenvoeging van de vereniging Dorpsbelangen Gasselternijveen en dorpscoöperatie De Brug Gasselternijveen onder het toeziend oog van notaris Akkerman officieel bekrachtigd.

Gasselternijveen kende al weer enige tijd twee organisaties, die zich ieder op hun eigen wijze wilden inzetten voor de instandhouding en bevordering van de leefbaarheid van het dorp:

Hoewel volstrekt duidelijk was dat beide organisaties van groot belang waren voor de leefbaarheid van het dorp, was er een overlap ontstaan in werkzaamheden.

Daarom was in alle harmonie door de beide besturen besloten de krachten te bundelen, waarbij de vereniging Dorpsbelangen zou opgaan in de Dorpscoöperatie.

Voortaan is de Dorpscoöperatie de organisatie die, voor zowel de belangen van het dorp, als voor de wensen en zorgen van de individuele inwoners, wil opkomen.

Namens de gemeente Aa en Hunze prees wethouder Henk Heijerman de voorbeeldige samenwerking in het dorp en wees daarbij ook op het vele goed werk dat al verricht is.

Nadat het nieuwe bestuur voorgesteld was en de verschillende activiteiten nog weer even onder de aandacht van de aanwezigen gebracht waren, trad de plaatselijke coryfee Andries Middelbos op.

Hij sloot de avond op grandioze wijze af met een in canon gezongen lied en een speciaal voor de gelegenheid gecomponeerd lied.

 

 

 

Copyright © 2012-2019 Dorpsportaal Gasselternijveen | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer.
Webdesign en Realisatie: AJN Multimedia Solutions.