dorpsportaalGASSELTERNIJVEEN

Fotoclub GiAF exposeert in MFC De SPIL

Fotoclub GiAF uit Gieten is een vereniging voor amateurfotografen. De leden van GiAF komen uit de wijde omgeving van Gieten en hebben een expositie ingericht in MFC “De SPIL” te Gasselternijveen. De expositie bestaat uit 32 foto’s die zijn gemaakt door 15 leden.

De opening is op 5 januari, 14.00 uur. U kunt de expositie gaan bekijken in de periode van 7 januari t/m 1 maart 2019.

De expositie is samengesteld uit foto’s met een grote verscheidenheid aan onderwerpen. Fotoclub GiAF heeft hier bewust voor gekozen, zodat de leden zich hebben kunnen focussen op zijn of haar favoriete onderwerp.

De expositie is overdag op alle doordeweekse dagen te bezichtigen en ’s avonds en in het weekend wanneer er activiteiten in De SPIL zijn. De activiteitenagenda is te vinden op website: www.mfcdespil.nl bezoekadres: MFC de SPIL, Ceresstraat 4, 9514 CA Gasselternijveen.

Denkt u na het bezoek aan de expositie dat u wellicht lid van GiAF wilt worden, neem dan gerust contact op via het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor inlichtingen: Herry Vos, secretaris, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0592 54 22 29

 

 

Copyright © 2012-2019 Dorpsportaal Gasselternijveen | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer.
Webdesign en Realisatie: AJN Multimedia Solutions.