dorpsportaalGASSELTERNIJVEEN

Nog eens Glasvezel

Wij als ambassadeurs voor glasvezel in Noordoost Drenthe willen alles uit de kast halen om u over de streep te trekken om toch een abonnement af te nemen bij een van de 5 providers.

Daarom organiseren wij op dinsdag 27 november ook weer een inloopavond in Gasselternijveenschemond in het Dorpshuis. Aanvang van de inloopavond 19:00 uur. Ook hier zijn weer de lokale verkopers aanwezig om u te helpen met uw vragen. Uiteraard zijn ook de inwoners van Gasselternijveen van harte welkom!

De meest gehoorde misverstanden en hoe het wél zit.

“Een abonnement via glasvezel is duurder dan mijn huidige abonnement” In veel gevallen blijkt dat een abonnement via glasvezel niet of niet veel duurder is dan wat u nu betaalt voor internet, televisie en telefonie. Wij adviseren u om de huidige kosten eens op te tellen en deze te vergelijken met de abonnementen van de glasvezelaanbieders. Heeft u hierbij hulp nodig? Neemt u dan contact op met de lokale verkoper in uw dorp of met de dienstaanbieders. Deze vindt u op www.glasvezelbuitenaf.nl, deelpagina’s Noordoost Drenthe en Annen.

“Glasvezel buitenaf gaat toch wel glasvezel aanleggen, ongeacht of 45%* gehaald wordt” Als minder dan 45%* van de bewoners een abonnement bij een dienstaanbieder afneemt, dan legt Glasvezel buitenaf geen glasvezel aan. Heeft u zich aangemeld bij een van de dienstaanbieders? Uw aanmelding vervalt indien er geen glasvezel komt.

“Met mijn huidige verbinding red ik mij in de toekomst ook wel” Een goede breedbandverbinding is belangrijk, zowel voor nu als in de toekomst. De ontwikkeling van nieuwe diensten die vragen om een snelle, stabiele en veilige verbinding gaat razendsnel. Denk hierbij aan interactieve diensten, zorg op afstand, onderwijs, thuiswerken, zakelijke toepassingen en domotica. Glasvezel biedt deze snelle en betrouwbare internetverbinding.

“Voor mijn situatie is er vast geen passend abonnement” Voor iedere situatie is er een passend abonnement. Op onze website www.glasvezelbuitenaf.nl vindt u een handige keuzehulp. Hier staat in een aantal stappen omschreven waar u op moet letten bij het kiezen van het juiste abonnement. Vindt u het lastig om te kiezen? De lokale verkoper in uw dorp kan u adviseren. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met de dienstaanbieders, zij vertellen u graag over de mogelijkheden.

“Het overstappen van dienstaanbieder lijkt me zo’n gedoe” De overstap lijkt misschien lastig, maar onze dienstaanbieders helpen u graag om deze overstap voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Bijvoorbeeld met de overstapservice. Als u uw overstap nu goed regelt, dan heeft u er jaren geen omkijken meer naar! Ook als u nog een lopend abonnement heeft, kunt u de overstap in gang zetten. Vraag naar de voorwaarden bij de dienstaanbieders.

 

 

 

Copyright © 2012-2019 Dorpsportaal Gasselternijveen | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer.
Webdesign en Realisatie: AJN Multimedia Solutions.