dorpsportaalGASSELTERNIJVEEN

Theatervoorstelling 'De Omzieners'


Uitnodiging Theatervoorstelling De OmZieners  in Aa en Hunze
Datum      : Woensdag 17 oktober
Aanvang   : 20.00 uur. (ontvangst vanaf 19.30 u)
Locatie     : Sporthal De Strohalm
Toegang    :  Vrije gift na afloop
Aanmelden:
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (Het is niet verplicht maar wel aan te raden)

 

Graag willen wij u met familie, vrienden en collega's uitnodigen voor de theatervoorstelling De OmZieners. De voorstelling wordt georganiseerd in samenwerking met en ondersteuning van de gemeente Aa en Hunze en de Arme Kant van Aa en Hunze. De voorstelling wordt gespeeld in het kader van de Wereld dag tegen Armoede van de Verenigde Naties.

De OmZieners wordt gebracht door de Joseph Wresinski Cultuur Stichting; een multicultureel theatercollectief van mensen die in armoede leven en professionele theatermakers. Samen brengen zij een theaterproductie van artistieke en inhoudelijk kwaliteit.

De OmZieners is geïnspireerd op de kwetsbaarheid die armoede met zich meebrengt op elk levensterrein; arbeidsparticipatie, gezondheid, scholing, huisvesting etc. Ervaringsdeskundigen brengen die kwetsbaarheid op een indringende manier en met een gezonde dosis humor over het voetlicht. Zo willen wij een gesprek op gang brengen over de vraag hoe de participatiesamenleving een waardige plaats kan bieden aan mensen in kwetsbare situaties.

Enkele reacties van toeschouwers:

"De OmZieners moet je niet alleen zien maar vooral ook beleven. Het is een intense, ontroerende voorstelling die onder je huid gaat zitten" (Coördinatrice sociale wijkteams, Dalfsen)

"Recht uit het hart verbreden en verbinden jullie werelden." (wethouder soc. domein, Zwolle)

"Zoveel boodschappen en dieptelagen om op door te denken." (Pastor RK Kerk, Raalte)

 

Wij zien ernaar uit u te mogen ontvangen bij de voorstelling . Na afloop gaan we graag met u in gesprek.

 

 

Copyright © 2012-2019 Dorpsportaal Gasselternijveen | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer.
Webdesign en Realisatie: AJN Multimedia Solutions.