dorpsportaalGASSELTERNIJVEEN

Met Wim mee naar Santiago de Compostella

Ons redactie lid Wim Possemis houdt van uitdagingen.

Een aantal jaren geleden fietste hij met een familielid naar Santiago de Compostella in Spanje .Ook dit jaar gaat Wim op de fiets richting Spanje . Maar het is een andere tocht dit jaar. Wim gaat alleen op pad. Hij gaat tot de voet van de Pyreneeën. Daar is de fiets bus voor de terugreis. Hij vertrekt op 3 augustus en hoopt na 1500 kilometers op 25 augustus in de bus te zitten voor de terugreis. In 20 dagen 1500 kilometers fietsen houdt in dat er per dag gemiddeld 75- 100 kilometer gefietst wordt.

We hebben vernomen dat hij “les” heeft gehad om kleine reparaties te kunnen doen aan zijn fiets.

De route is de zgn. St. Jacobsfietsroute. Wim vertrekt uit Veldhoven en fietst dan via Mechelen, Tournai (Doornik), Cambrai, St.Quentin, Noyon, Chartres, Tours, Poitiers, langs Bordeaux, Cadillac en Dax.  Het eindpunt is St.Jean-Pied-de-Port aan de voet van de Pyreneeën. Onderweg slaapt Wim in zijn tentje.

Wim wil volgend jaar de rest van de route naar Santiago de Compostella fietsen.

Wij de thuisblijvers van de redactie wensen Wim veel plezier en een goede tocht. Wilt u Wim volgen? In principe kan iedereen inloggen op: santiagodecompostella.reislogger.nl. Je komt dan op de weblog ‘Met Wim mee naar Santiago’.

 

 

 

Copyright © 2012-2019 Dorpsportaal Gasselternijveen | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer.
Webdesign en Realisatie: AJN Multimedia Solutions.