dorpsportaalGASSELTERNIJVEEN

Veenkracht

“Het land lijkt leeg, de einder ver, maar van de initiatieven barst het er…."

Op vrijdag 6 juli organiseert de Bewonersraad Kracht van de Veenkoloniën, een Meet-up in MFC De Spil in Gasselternijveen. Vanaf 14.00 uur - 16.30 uur is iedereen van harte welkom.

De laatste maanden vinden er veranderingen plaats in het programma Kans voor de Veenkoloniën. Bewoners hebben de handen ineen geslagen en willen meer zeggenschap over inhoud en besteding van de middelen van het grote project.

Volgens de bewoners moet het accent verschuiven naar de kracht die in de Veenkoloniën al aanwezig is om de gezondheidssituatie van de inwoners te verbeteren. De Bewonersraad gelooft er in dat dit het beste kan op basis van de energie die er al is en aan te sluiten bij de bewonersinitiatieven die er al zijn.

Met de Meet-up willen we zoveel mogelijk betrokkenen bij elkaar brengen. Er is een Bewonersraad opgericht en deze presenteren we graag aan u, op een inspirerende en aantrekkelijke manier. We nodigen u uit omdat u woont, werkt of actief bent in een van de gemeenten van de Veenkoloniën en te maken heeft met projecten, ontwikkelingen en/of initiatieven die de leefsituatie van inwoners verbeteren.

Voor meer informatie: http://www.maters-roberti.nl

Copyright © 2012-2018 Dorpsportaal Gasselternijveen | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer.
Webdesign en Realisatie: AJN Multimedia Solutions.