dorpsportaalGASSELTERNIJVEEN

57e Internationaal Hunzetoernooi

Tijdens het 3e weekend van juni zal Gasselternijveen weer in de ban zijn van het jaarlijkse Internationale Hunzetoernooi. Een kleine 50 handbalverenigingen zullen deze editie weer deel nemen deel aan het toernooi. Veel van deze teams zullen ook dit jaar hun tenten weer op slaan op sportcomplex De Hunze. De 57e editie wordt dit jaar gehouden tijdens het weekend van 15 tot en met 17 juni.

De opzet van het toernooi wordt anders en ook wat kleiner. Beach handball is een groeiende sport, veldhandbal is de laatste jaren sterk teruggelopen. De deelname aan het veldtoernooi is overigens weer toegenomen ten opzichte van afgelopen jaar. Op het veld strijden de beide dagen ruim 90 teams tegen elkaar, op het strand ruim 40.

Het Beach toernooi is onderdeel van de NK Kwalificatie Beach Handball Tour 207-2018. Er ontzettend veel aanmeldingen binnengekomen waardoor wij meer teams hebben dan wij kunnen houden op de beschikbare beachvelden. Wij zijn er blij dat wij met hulp van de gemeente Aa en Hunze, handbalvereniging De Hunze en de Stichting Vrienden van het Hunzetoernooi drie permanente beach-velden aan hebben kunnen leggen op het sportveldencomplex te Gasselternijveen. Ook een woord van dank richting de voetbalvereniging Gasselternijveen die alle medewerking heeft verleend om dit te kunnen realiseren.

Op zaterdagavond 16 juni zal DJ Jan zorgen voor een gezellige avond in de kantine op het sportcomplex voor de vele overnachtende handballers.

Wij zijn met recht trots nog altijd een beroep te kunnen doen op vele vrijwilligers die het mogelijk maken dit handbaltoernooi met een enorme uitstraling te kunnen organiseren. Zonder hun is het niet mogelijk om een toernooi van dit formaat te organiseren!

Copyright © 2012-2019 Dorpsportaal Gasselternijveen | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer.
Webdesign en Realisatie: AJN Multimedia Solutions.