dorpsportaalGASSELTERNIJVEEN

Rabobank Clubkascampagne 2018

Ook dit jaar organiseert Rabobank Assen en Noord-Drenthe de Rabobank Clubkas Campagne! Ze stellen hiervoor een bedrag van maar liefst € 150.000,- (incl. schenkingsrecht en BTW) beschikbaar.

De Rabobank draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Jaarlijks verdelen zij een deel van de winst -het coöperatief dividend- in de lokale gemeenschap. Verenigingen en stichtingen die bij Rabobank Assen en Noord-Drenthe bankieren en voldoen aan de gestelde voorwaarden, kunnen zich vanaf 1 mei aanmelden voor de campagne.

Verenigingen of stichtingen die willen deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne, moeten aan criteria voldoen, zoals het aanhouden van een rekening bij de bank. Ook het opgeven van een bestedingsdoel is verplicht. De inschrijving is geopend vanaf 1 mei.
Let op! Inschrijven kan tot en met 20 augustus!
Voor het aanmelden voor deelname aan de Clubkas Campagne én de voorwaarden voor deelname verwijzen wij jullie naar www.clubkascampagne.nl/assen-nd/inschrijven of via een link op de website www.rabobank.nl/assen-nd

De bank stimuleert haar leden op diverse manieren om hun stem uit te brengen. Maar ook de clubs kunnen campagne voeren.
*Fysieke campagnemiddelen zijn online te bestellen, gelijktijdig bij het aanmelden voor deze campagne. De promotietas is vanaf 1 mei af te halen bij één onze vier kantoren in Assen, Beilen, Gieten of Zuidlaren.
*Digitale campagnemiddelen, zoals social media teksten, teksten voor jullie clubblad, banners voor jullie eigen verenigingssite kunnen jullie gratis downloaden via de inschrijfpagina of onze website!

De Rabobank leden kunnen van 4 t/m 19 september 2018 stemmen en beslissen hoe dit bedrag wordt verdeeld. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld de club voor het realiseren van haar doelen ontvangt.

De uitslag wordt tijdens de finale-avond op maandag 1 oktober a.s., in de Week van de Coöperatie, bekendgemaakt. Hiervoor volgt nog een aparte uitnodiging. Reserveer alvast deze datum!

Let op! Stemmen is exclusief voorbehouden aan Rabobank leden.
Klanten die vóór 1 augustus 2018 lid zijn kunnen meestemmen in de Rabobank Clubkas Campagne van 2018. Lid worden kan via www.rabobank.nl/assen-nd tabblad ‘De voordelen van het lidmaatschap’ of bel met een Rabobankmedewerker op telefoon 0592–323 911.

 

 

Copyright © 2012-2019 Dorpsportaal Gasselternijveen | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer.
Webdesign en Realisatie: AJN Multimedia Solutions.