dorpsportaalGASSELTERNIJVEEN

Oprichting van de Dorpscoöperatie

       

Woensdag 6 december a.s. in MFC De Spil, inloop vanaf 19.00 uur, aanvang 19.30 uur, opening door wethouder Harry Dijkstra.

We willen de komende tijd met de volgende onderwerpen aan de slag:  vervoer,  coördinatiepunt/infopunt, tegengaan van eenzaamheid, ouderenhuisvesting, veilige buurten, klussen en diensten

Natuurlijk willen we ook bestaande initiatieven ondersteunen en voor verbinding zorgen.

Wie bedenkt een mooie naam voor de dorpscoöperatie?

Je kunt de naam met uitleg tot 4 december a.s. uiterlijk 13.00 uur in een dichtgeplakte envelop inleveren in de (blauwe) bus in de Dagwinkel of in MFC De SPIL. Een deskundige jury onder aanvoering van Willem Tuijt kiest de winnende naam. De winnaar ontvangt een Dagwinkel-boodschappenpakket t.w.v. 50,00 euro.

Statuten

De statuten voor de Dorpscoöperatie liggen een week voor de vergadering ter inzage in MFC De SPIL en staan nu ook hier op het dorpsportaal.

Bestuursverkiezing

De leden van het voorlopige bestuur staan onderaan deze uitnodiging. Zij stellen zich allemaal kandidaat voor het bestuur. Wil je zelf in het bestuur of ken je iemand die dat zou willen, dan kun je dat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kenbaar maken. De kandidaatstelling sluit maandag 4 december a.s. om 24.00 uur.

Lid worden van de Dorpscoöperatie (kosten € 5,00 per jaar)

In de Dagwinkel en MFC De SPIL liggen aanmeldformulieren die in de (blauwe) bus gedeponeerd kunnen worden. Het kan ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Natuurlijk kun je je ook op de oprichtingsavond op woensdag 6 december a.s. aanmelden.

We zien jullie graag om samen van gedachten te wisselen over de dorpscoöperatie !

Het voorlopige bestuur van de Dorpscoöperatie: Albert Koops, Henk Nieboer, Kai Waterreus, Piet Wolters en Carla IJntema

 

Copyright © 2012-2018 Dorpsportaal Gasselternijveen | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer.
Webdesign en Realisatie: AJN Multimedia Solutions.