dorpsportaalGASSELTERNIJVEEN

NAT en de Raboclubkascampagne

NAT speelt ‘Onrust in het rusthuis’

NAT is weer begonnen met repeteren met een stuk van Henk Roede. Op 17 maart 2018 zal de uitvoering zijn. (Dit jaar dus niet meer)

Ook hebben ze een aanvraag ingediend t.b.v. de Rabo Clubklas.  De uitslag is op maandag 30 oktober. Het is voor NAT natuurlijk hartstikke fijn dat veel mensen een stem uitbrengen op hun!

Wie kunnen er stemmen?
Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 3 oktober tot en met woensdag 18 oktober brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt drie stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

Let op: alleen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot 1 augustus 2017 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Klanten die daarna lid worden, mogen volgend jaar meestemmen. Het lidmaatschap aanvragen kan via de website www.rabobank.nl/assen-nd 

Tot ziens bij de voorstelling!

Copyright © 2012-2018 Dorpsportaal Gasselternijveen | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer.
Webdesign en Realisatie: AJN Multimedia Solutions.