dorpsportaalGASSELTERNIJVEEN

Nieuw onderkomen voor Maaltijdvoorziening Gasselte.

Op vrijdag 21 april jl. heeft de Stichting Maaltijdvoorziening Gasselte op het bedrijventerrein te Gasselternijveen haar intrek genomen in een gedeelte van de fabriekshal van Timmerfabriek Friedrich. Deze locatie dient als opslag- en distributiepunt van waaruit maaltijden worden bezorgd.

Door de uitbreiding van het aantal afnemers van “Tafeltje Dekje” was het voormalige distributiepunt in Gasselte uit zijn jasje gegroeid. Bovendien vertoonde de koeling de nodige mankementen en rezen de energiekosten de pan uit. Voorts was er sprake van een parkeerprobleem.

Kortom voldoende aanleiding om rigoureuze maatregelen te treffen en een nieuwe locatie te zoeken.

Friedrich kwam het stichtingsbestuur van Maaltijdvoorziening Gasselte tegemoet door een gedeelte van de fabriekshal beschikbaar te stellen en met enkele kleine aanpassingen werd een prachtige ruimte gecreëerd.

Het nieuwe distributiepunt heeft een oppervlakte van bijna 50 m2 en biedt plaats aan een nieuwe koelcel met een inhoud van 10 m3.

Nog te plaatsen zonnepanelen moeten er voor zorgen dat de energiekosten binnen de perken blijven..

Het nieuwe onderkomen fungeert tevens als plek waar de vrijwilligers die de maaltijden bezorgen tussendoor even kunnen pauzeren om een kopje koffie te drinken.

Het geheel kon worden gerealiseerd met bijdragen uit het Oranje Fonds en het Rabofonds.

Copyright © 2012-2018 Dorpsportaal Gasselternijveen | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer.
Webdesign en Realisatie: AJN Multimedia Solutions.