dorpsportaalGASSELTERNIJVEEN

Stijldansen

Dinsdag 12 December 2017, 19:00 - 21:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Hits : 4348

Stijldansclub 't Roem is op 27 september 2005 opgericht en is ingeschreven als vereniging bij de Kamer van Koophandel onder nummer 04088317. Onze locatie is Multi Functioneel Centrum (MFC) ‘De SPIL’, Ceresstraat 4, Gasselternijveen.
Onze stijldansclub is geen dansschool maar minder ervaren dansers kunnen na enige tijd redelijk uit de voeten terwijl meer gevorderden hun kennis van het dansen weer wat kunnen opfrissen en uitbreiden. In overleg kunnen minder ervaren dansers extra worden begeleid.

De avonden zijn in het voorjaar (van januari t/m april) en het najaar (van september t/m december). De avonden beginnen om 19.30 uur en eindigen om 21.30 uur. Rond 20.30 uur wordt er een korte pauze gehouden, waarbij er gelegenheid is tot het gebruiken van een kop koffie, thee of andere versnapering (voor eigen rekening). Voor geïnteresseerden begint de avond om 19.00 uur voor een half uur speciale lessen voor Argentijnse Tango.

De contributie van onze vereniging kan zeer laag worden gehouden omdat onze dansleraren Diet en Willem Sanders dit werk geheel belangeloos doen terwijl ook onze stijldansclub de zaal van het MFC ‘De SPIL’ tegen aantrekkelijke lokale en niet commerciële tarieven kan afhuren.

De vereniging staat open voor iedereen met tenminste enige ervaring met dansen. Voor zowel ervaren als minder ervaren dansers wordt een goede begeleiding geboden.

Locatie : MFC de SPIL, Ceresstraat 4
Contact : Marianne Trenning 0599-324263 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug

Copyright © 2012-2018 Dorpsportaal Gasselternijveen | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer.
Webdesign en Realisatie: AJN Multimedia Solutions.